MWDL

2018 Meeting

MWDL Winter Hub Meeting

December 14, 2018

MWDL Winter Hubs Meeting - 2018

December 14, 2018

When:
Friday, December 14 2018 from 10:00am to 12:00pm

Where:
Zoom: https://zoom.us/j/366911079

MWDL Winter Hubs Meeting, 2018

AGENDA

Date and time: Friday, 12/14/2018, 10:00am - 12:00pm (MST)

Meeting minutes: https://tinyurl.com/ycbvjln6

Agenda items Time

Welcome and housekeeping 10:00 -10:10am (10 min)

  • Minutes
  • Agenda
  • Questions

DPLA updates & recent changes(John Bracken & Michael Della Bitta) 10:10 - 10:35am (25 min)

  • Updates15 min
  • Q & A 10 min

Lightning rounds / institutional updates(in this order): 10:35 - 11:05am (30 min)

  • Emily Lapworth - UNLV 3-5 min
  • Gina Strack - Utah St. Archives 3-5 min
  • Emily Boss - UNR 3-5 min
  • Sarah Seymore - U of Oregon 3-5 min
  • Seth Shaw - UNLV 3-5 min
  • Matt Brunsvick - UU-Marriott 3-5 min
  • Lindsey Memory - BYU 3-5 min
  • Q & A 3-5 min

MWDL updates 11:05 - 11:25am (20 min)

  • Governance
  • Website
  • Metadata
  • Aggregation
  • Q & A

Task force updates(in this order): 11:25 - 11:55am (30 min)

  • (Emily Lapworth, Bulk dig., specs. 3-5 min
  • (Cory Nimer) Bulk dig., metadata 3-5 min
  • (Catherine McIntyre) Outreach 3-5 min
  • (Teresa Hebron) MAP 3-5 min
  • (Cory Lampert) Dig. Pres. restructuring 3-5 min
  • (Liz Woolcott) Training resources 10 min
  • Q&A 3-5 min

Closing 11:55 - 12:00pm (5 min)

  • Time and location of next conference (survey results)
  • Co-chair
  • Meeting minutes
  • Archived recording